0
0
phone-icon
Замовити дзвінок

Ціна за запитом

Зробити замовлення

Кутник Rifeng D16*16 (1741)

Відгуки:
(0)
  • Виробник: rifeng
  • Модель: 1741
  • Артикул: 1741
  • Наявність: Є в наявності
143.00грн
Хочу знижку!
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Бренд: Rifeng
Тип товару: Куточок
Гарантія: 10 років
Країна виробник: Китай
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуків (0)
Кутник Rifeng призначений для з'єднання між собою металопластикових труб Rifeng діаметром 16 мм. Ціна вказана на одну одиницю.

  • Матеріал: латунь із нікельним покриттям
  • Діаметри: 16*16 мм
  • Гарантія: 10 років

Кутник Rifeng D16*16 застосовується при монтажі металопластикових труб для систем опалення та водопостачання. Швидкість монтажу набагато вища, ніж у поліпропіленових труб. Необхідна кваліфікація монтажника мінімальна.

Процес встановлення прес-фітингів:

  1. Порізка труби. Трубу необхідно різати лише під кутом 90 градусів до її осі, використовуючи наші оригінальні ножиці. Не допускати стискування труби та утворення виступів та обломів.
  2. Калібрування та розгортка труби. За допомогою спеціального приладу для калібрування Rifeng Pipe необхідно відцентрувати та відкалібрувати кінець труби. Для цього потрібно на трубу встановити сталеву гільзу прес-фітинга.
  3. Встановлення куточка труби. Наконечник прес-фітинга встановлюють трубу, при цьому необхідно проконтролювати правильне положення труби. Фітинг повинен бути встановлений до упору в торець із гільзою. Щоб спростити процес збирання, необхідно наконечник (штуцер) прес-фітинга намочити у прохолодній воді.
  4. Опресування труби. Для виконання даної процедури необхідно пресову частину встановити точно у спеціальні пази прес-інструменту та щільно зімкнути. В результаті пресування на сталевій гільзі повинні утворитися три однакові кільцеві смужки. Проводити повторне пресування гільзи не рекомендується. Для пресування рекомендуємо використовувати наші інструменти.

Переваги:

  1. З'єднання, що гарантують тривалий час експлуатації до 50 років. Надійність і міцність з'єднання забезпечують два обтискні кільця.
  2. Застосовується для з'єднання труб холодного та гарячого водопостачання, газових труб. Має високий ступінь міцності та відповідає різним типам труб.
  3. Сучасний зовнішній вигляд, компактні розміри, проста конструкція та мінімалізм у деталях. Втулки виготовлені з якісного та міцного матеріалу – латуні.
  4. Отримати безкоштовну консультацію та купити куточок Rifeng D16*16 ви можете у нашому інтернет-магазині, оформивши замовлення на сайті або за телефоном гарячої лінії. Ми гарантуємо доставку вашого замовлення по Україні протягом 24 годин.

    ТОВ 'Акваполіс' є ексклюзивним дистриб'ютором продукції RIFENG в Україні. Якщо вас цікавить оптовий продаж куточків Rifeng D16*16, ми готові запропонувати вам індивідуальний підхід, низькі ціни та швидку логістику.

Характеристики
Характеристики
Бренд Rifeng
Тип товару Куточок
Гарантія 10 років
Країна виробник Китай
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.