0
0
phone-icon
Замовити дзвінок

Ціна за запитом

Зробити замовлення

Кільце гумове 1620 (1606)

Продано
Відгуки:
(0)
  • Виробник: rifeng
  • Модель: 1606
  • Артикул: 1606
  • Наявність: Нет в наличии
5.00грн
Хочу знижку!
Основні характеристики
Всі характеристики
Бренд: Rifeng
Тип товару: Прокладка
Країна виробник: Китай
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуків (0)

Рідина для збільшення рівня pH води басейну ph плюс hth

ph плюс hth (рідкий) 20 л / 28,14 кг містить в якості активної речовини гідрат оксиду натрію. Завдяки збалансованому складу та високому вмісту активної речовини рідина сумісна з будь-яким обладнанням для фільтрації води. Для того, щоб підвищити кислотно-лужний баланс води досить вилити ph плюс hth (рідкий) 20 л/28,14 кг у воду під час відсутності купаються. Завдяки активній формулі даного засобу вода у басейні швидко стає хімічно нейтральною.

У порівнянні з порошковими засобами, рідина більш проста у застосуванні. Вона не піниться і краще розгубитися у воді, не залишаючи ніяких дрібних частинок. Рідина ph плюс hth сприяє підвищенню кислотно-лужного балансу води, що у свою чергу виключає ймовірність корозії та руйнування металевих конструкцій басейну.

Назначення

Підвищує рівень рН води.

Спосіб застосування

Застосовувати при включеному фільтрі.

У басейнах рівень рН залежить від лужності та жорсткості води. Як стандарт рекомендується рівень між 7,0 та 7,4. Якщо реальний рівень рН виходитиме за ці рамки, його треба коригувати.

У ЧАСТНИХ БАСЕЙНАХ

Щоб збільшити на 0,2 одиниці рівень рН води середньої лужності (близько 100), треба вжити приблизно 0,25 літра. Рідіні рН плюс на 25 куб. м. води та влити прямо в басейн перед соплом (соплами) повернення відфільтрованої води.

Увага: Рекомендовані дози розраховані на основі води зі стандартними характеристиками. Якщо показники рН або лужності сильно відхиляються від норми, ці дози слід підвоїти і навіть утроіть. Рідина вливається у воду басейну тільки в відсутність купаються.

У ГРОМАДСЬКИХ БАСЕЙНАХ

Рідина рН плюс впорскується обов'язково нерозбавленою прямо з пакувальної тарі або через розподільний бак дозуючим насосом.

Характеристики
Характеристики
Бренд Rifeng
Тип товару Прокладка
Країна виробник Китай
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.