0
0
phone-icon
Замовити дзвінок

Ціна за запитом

Зробити замовлення

Chemochlor-T-Schnelltabletten(табл. 20 г), 1 кг (504101)

Відгуки:
(0)
  • Виробник: chemoform
  • Модель: 0504101
  • Артикул: 504101
  • Наявність: Є в наявності
594.81грн
Хочу знижку!
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Бренд: Chemoform
Тип товару: Шокові хлорпрепарати
Тип засобу: Для дезінфекції
Фасування: Пігулки
Вага: 1 кг
Доступні варіанти
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуків (0)

Ударний хлор (шок хлору) Chemoform у таблетках по 20 г (1 кг)

Мікроорганізми, що швидко зростають, по 20 грамів, призначені для дезінфекційної дезінфікації води. Розфасовка 1 кг.

Важливо! Цей препарат можна використовувати для дезінфекцій та знешкодження стін та підлоги від різних мікроорганізмів (віруси, бактериї, цисті, грибки). Для цього розведіть одну таблетку ліків у 7 літрах чистої води. Ви можете дезінфікувати поверхню одразу після приготування.

Застосування ліків

Дуже поширена помилка власників басейнів, які починалися, полягає в тому, що вода в басейні достатньо очищується тільки від фільтрування, тоді як досвідчені власники вже давно зрозуміли, що ця думка — величезна помилка! Воду в басейні потрібно очищувати не тільки за допомогою піскових фільтрів, УФ-у установок та іншими засобами – її потрібно дезінфікувати, при цьому дотримуючись усіх порад і пропорцій щодо їх застосування.

Активний хлор — це найнадійніший метод знищення бактерій у басейні, що розвиваються. Його дезінфекційні властивості рекомендуються як для ударної, так і для регулярного запобігання знешкодженню води як у побутових, так і в громадських басейнах. Але при цьому слід дотримуватися певних норм: вільного хлору має міститися від 0,3 до 1 мг/л (при рівні pH 7 – 7,4).

Ударні хлори (або, як їх ще називають, шок хлору) — швидкорослі хлорні таблетки (по 20 г шкірна з 56% активного хлору) розраховані на первинну дезінфекцію води (ударна або шокова обробка).

Властивості таблеток швидкого хлору

  • Розчинені швидко та повністю, неподібний дощ
  • Підходять як для всіх типів басейнів (бетонних, полонених, композитних), так і малих та великих.
  • Сон у гарячій воді
  • Освітлюють воду

Хлорні таблетки швидко розчиняються у воді, тому інтенсивний хлор миттєво починає процес ударного хлорування, дезінфікуючи воду. Шок-хлор потрібно додавати у воду під час запуску басейну, а також при різкому підвищенні температури повітря та/або після потрапляння у басейн атмосферних опадів.

Як же правильно доглядати воду в басейні, щоб уникнути проблем, пов'язаних із помутуванням, позіханням води та не обрости стінками басейну та водорослість? Відповідь проста: потрібно правильно організувати процес догляду за водою

Процес догляду за водою в басейні складається з 3-х етапів:

  1. Вдарна дезінфекція. Проводитиметься при запуску басейну препаратом шок-хлор і препаратом альгіцид , що винищує водорослі.
  2. Підтримуюча дезінфекція. Проводити постійно, поки ви користуєтесь басейном. Для цього існують ліки «Повільна дія» , а також альгіцид. Парати повільної дії відбуваються приблизно раз на 10 — 14 днів.
  3. Вирівняти рівень pH. В ідеалі Кількість повинна бути нейтральною і знаходитися в межах 7,0 - 7,4. Тому як перед запуском басейну, так і в процесі користування потрібно заміряти рівень pH спеціальними тестерами і вживати ліки для Коректування рівня pH

Дозування:

Ідеальний рівень pH 7,0 - 7,4; хлору 0,6 - 1,0

Дозування виробляється лише за допомогою камери або плавучої капсули. Не можна кидати пігулки в басейн, інакше може виникнути опасність знешкодження матеріалів у басейні!

Для первинного хлорування потрібно 4-5 таблеток на 10 м3 води. Потім шкірні 3-6 днів додавати по 2-3 таблетки на 10 м3 води.

Дозування краще проводити ввечері.

Виробництво Німеччини. Товар має гігієнічні сертифікати! Розфасований у пластикову банку вміщується 1 кг. Банк має 50 таблеток.

Шок-хлор випускається у різних фасуваннях:

Натисніть на малюнок товару, щоб побачити ціну та додати вибраний товар до смітника:

Шоковий хлор у таблетках 1 кілограм Шоковый хлор в таблетках 1 кг
Шоковий хлор у таблетках 5 кілограмів Шоковый хлор в таблетках 5 кг

chemoform, Хімпрепарати для догляду, Шокові хлорпрепарати

Характеристики
Характеристики
Бренд Chemoform
Тип товару Шокові хлорпрепарати
Тип засобу Для дезінфекції
Фасування Пігулки
Вага 1 кг
Країна виробник Німеччина
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.