0
0
phone-icon
Замовити дзвінок

Ціна за запитом

Зробити замовлення

AquaDoctor FL Коагулянт засіб для виведення дрібних частинок пилу із басейну рідкий 1 л. (19514)

Хіт продаж
Відгуки:
(0)
  • Виробник: aquadoctor
  • Модель: 19514
  • Артикул: 19514
  • Наявність: Є в наявності
185.00грн
Хочу знижку!
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Бренд: AquaDoctor
Тип товару: Флокулянт,Коагулянт
Тип засобу: Виведення дрібних частинок
Фасування: Рідина
Вага: 1 кг
Доступні варіанти
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуків (0)
 
Рідкий коагулюючий засіб AquaDoctor FL 1 л

Якщо вода у вашому басейні часто каламутніє, і дезінфікуючі засоби не усувають проблему, значить, вона має неорганічне походження. Причиною помутніння води є дрібні частинки, які не можуть бути схоплені ні системою фільтрації, ні пилососом для басейну. Їх розмір занадто малий для цього.

Вирішити проблему допоможе якісне коагулююча засіб. Один з кращих таких продуктів на ринку - AquaDoctor FL турецького виробництва. При попаданні у воду засіб впливає на дрібні частинки: воно збільшує їх в розмірі, нарощуючи на цих частках пластівчастий шар. В результаті елементи стають більшими і деякі з них осідають на дно басейну і прибираються пилососом, а деякі (особливо дрібні) залишаються плавати у воді, але їх вже може усунути система фільтрації.

Призначення AquaDoctor FL 1 л

Єдине завдання AquaDoctor FL - усувати каламутність води. Однак така процедура важлива не тільки з візуальної точки зору, вона не тільки робить зовнішній вигляд басейну привабливим. Справа в тому, що дрібні частинки, що знаходяться в воді, «гальмують» роботу дезінфікуючих засобів. Отже, якщо ви проігноруєте факт помутніння води, в басейні будуть розмножуватися шкідливі бактерії, віруси і грибки.

Головний компонент AquaDoctor FL - сульфат алюмінію. Саме він збільшує в розмірах дрібні забруднюючі частинки. При цьому речовина абсолютно безпечно для людського організму.

Дозування AquaDoctor FL 1 л

Використовувати AquaDoctor FL варто, як тільки ви помітили, що вода в басейні стала каламутною. В цілому, якщо помутніння трапляється регулярно, виробник рекомендує застосовувати даний препарат один раз на тиждень.

Він демонструє найкращу ефективність при рівні рН 7,2-7,4, так що не зайвим буде перед застосуванням провести завмер даного параметра. Робиться це за допомогою спеціального тесту.

Дозування: 150-250 мл на 10 кубометрів. Не потрібно наливати AquaDoctor FL прямо в басейн. Його необхідно попередньо розвести з водою в окремій ємності. Далі потрібно налити речовина по всьому периметру резервуара. Винятком є ??зони біля скиммера і форсунок: сюди препарат краще не лити.

Після розливання рідини потрібно включити систему фільтрації. Вона повинна пропрацювати 2-4 години. Далі вимкніть фільтри і дайте час утворився часткам осісти на дно басейну. Після цього їх можна буде легко прибрати за допомогою пилососа.

Якщо після застосування AquaDoctor FL вода залишилася каламутній, значить, цю каламутність створюють живі мікроорганізми. Для усунення проблеми потрібно використовувати дезінфікуючі засоби.

Переваги AquaDoctor FL 1 л

  • Безпека для людського організму. До складу AquaDoctor FL не входить хлор, фосфати і хімікати, які можуть викликати отруєння, подразнення шкіри і слизових, алергію.
  • Безпека для басейну. Скільки разів ви б не застосували AquaDoctor FL, препарат не вплине на поверхні конструкції і внутрішні елементи системи. Він абсолютно нейтральний.
  • Однаково висока ефективність роботи в будь-якому басейні. Не має значення, якими особливостями має ваш водойму, - AquaDoctor FL здатний усунути каламутність в великих і маленьких басейнах, домашніх і комерційних, відкритих і закритих, зроблених з будь-якого матеріалу.
  • Підтверджена якість. AquaDoctor FL має сертифікат Госпотребслужби України.
  • Економічність. З огляду на, що на 10 кубометрів води потрібно використовувати тільки 150-250 мл препарату, вистачає 5-літрового контейнера на багато використань.

AquaDoctor FL не має недоліків: це високоефективний, доступний і безпечний препарат від перевіреного турецького виробника.

aquadoctor, Флокулянт, Коагулянт, Флокулянт, Коагулянт

Характеристики
Характеристики
Бренд AquaDoctor
Тип товару Флокулянт,Коагулянт
Тип засобу Виведення дрібних частинок
Фасування Рідина
Вага 1 кг
Країна виробник Україна
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.