0
0
phone-icon
Замовити дзвінок

Ціна за запитом

Зробити замовлення

Aquablanc O2, Sauerstofftabletten, табл. 20 г, вага 1 кг, Безхлорний засіб, активний кисень, застосовується спільно з Aquablanc A 595001 (595001)

Хіт продаж
Відгуки:
(0)
  • Виробник: chemoform
  • Модель: 0595001
  • Артикул: 595001
  • Наявність: Є в наявності
800.97грн
Хочу знижку!
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Бренд: Chemoform
Тип товару: Безхлорна дезінфекція
Тип засобу: Активний кисень
Фасування: Пігулки
Вага: 1 кг
Доступні варіанти
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуків (0)

Активний кисень у таблетках Chemoform 1 кг

Активний кисень — це речовина, альтернатива традиційній хімії на основі хлору, що надає дезінфікуючу дію на воду в басейні. Основна діюча речовина: пероксимоносульфат калію. Розфасовка: 1 кг

Спеціально для проведення дезінфекції басейнів без застосування хлору створений продукт, головною складовою якого є пероксид водороду, що виділяє активний кисень і надає дезінфікуючу дію. Головним перевагою даного засобу є те, що він не виділяє жодних запахів. Продукти на базі активного кислорода не мають високого потенціалу, як при хлоруванні води. В даному випадку реакція протікає досить медленно (з урахуванням швидкої розчинності виробів), тим самим не викликаючи жодних втрат якості дезінфекції та гігієни.

Слідуючи рекомендаціям, застосовувати вироби з активним кислородом необхідно з альгіцидом .

Активний кисень є швидкорозчинним гранулянтом, чия форма дозволяє розподіляти продукт над поверхнею води, при цьому дозування відбувається за допомогою плаваючої дозуючої капсули (200 - 500 г/10 літрів води) або за допомогою скімера. Цей продукт рекомендується застосовувати для дезінфекції закритих басейнів.

Active Oxygen підходить для замовників, які в силу суб'єктивних чи об'єктивних причин не можуть купатися у воді, що містить хлорну хімію.

Особливості активного кислорода:

  • Висока концентрація речовини
  • Перешкоджає росту водорослей
  • Повільне розчинення
  • Відсутність запаху
  • Не містить хлор

Активний кисень є альтернативою засобів з хлором для профілактичного догляду за водою у басейні. Якщо Ви вирішили зайнятися проектуванням басейну, то слід заздалегідь вирішити питання про догляд за водою в ньому. Ця щадна хімія на основі активного кислорода, відмінно впорається зі всіма несприятливими для здоров'я людини мікроорганізмами.

Переваги використання активного кислорода перед препаратами на основі хлору:

  • Пом'якшує та освіжає воду
  • Не є подразником на слизові
  • Сприяє комфортному купанню
  • Знищує хвороботворні мікроорганізми
  • Не містить хлору

Застосування препарату:

Перед внесенням препарату необхідно досягти показника pH у воді в межах від 7,0 до 7,4 одиниці. Для зниження рівня pH слід використовувати відповідні препарати . Регулярно перевіряйте значення pH за допомогою крапельних або таблеткових тестерів . У басейн дозується за допомогою скімера або плаваючого дозатора.

Для первинної обробки: 10 таблеток та 400 мл альгіциду Super на 20 м? води.

Для регулярної обробки: 5 таблеток та 200 мл альгіциду Super на 20 м3 води щотижня.

Увага! Дуже важливо стежити за концентрацією активного кислорода, яка має бути не вище 5 мг/літр води. Тестер на кисень доступний у нашому магазині.

Запобіжні заходи: не кидати в басейн! Зберігати у недосяжному для дітей сухому темному місці за загальної температури від +5 до +25 °C у щільно закритій упаковці. Викликає подразнення дихальних шляхів та очей. Не допускати контакту зі слизовими оболонками та шкірою – інакше, уражене місце промити великою кількістю чистої води. У разі продовження роздратування терміново звернеться до лікаря! Виробник не несе відповідальності за застосування продукту поза полем свого впливу та своїх рекомендацій.

Термін придатності до споживання: 4 роки від дати виготовлення.

Товар сертифікований! Виготовлений у Німеччині

Усі препарати на основі активного кислорода

Кисень

Всі препарати для басейнів

У каталог

chemoform, Бесхлорная дезинфекция, Бесхлорная дезинфекция

Характеристики
Характеристики
Бренд Chemoform
Тип товару Безхлорна дезінфекція
Тип засобу Активний кисень
Фасування Пігулки
Вага 1 кг
Країна виробник Німеччина
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.