0
0
phone-icon
Замовити дзвінок

Ціна за запитом

Зробити замовлення

Winterline 1 л. (Рідкий). Зимовий консервант для басейнів на зимовий період. Захист від водоростей, вапняного нальоту. (702001)

Хіт продаж
Відгуки:
(0)
  • Виробник: chemoform
  • Модель: 0702001
  • Артикул: 702001
  • Наявність: Є в наявності
307.84грн
Хочу знижку!
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Бренд: Chemoform
Тип товару: Для консервації
Тип засобу: Зимовий консервант
Фасування: Рідина
Вага: 1 кг
Доступні варіанти
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуків (0)

Чиста та продезінфікована вода в домашньому басейні – це гордість для тих, хто цінує приємний та комфортний відпочинок біля води. Щоб ваш басейн був комфортним та зручним у використанні для вас та всіх членів вашої родини, його необхідно очищати та дезінфікувати за допомогою спеціальних хімічних засобів, особливо це стосується чаші вашого басейну.

У наш час багато компаній випускають великий асортимент різних очищувачів для домашніх водойм, які необхідні для ефективного догляду за домашнім басейном і можуть зробити так, щоб купання в ньому приносило вам тільки задоволення. Сучасні очищувачі для домашніх басейнів вважаються дуже ефективними і не можуть нашкодити здоров'ю людини, а це означає, що їх можна використовувати для очищення різних домашніх водойм. Високоякісні очищувачі для басейнів необхідні для очищення чаші басейну від скупчення мінеральних відкладень, появи іржі та мильного шару.

Застосовуючи подібний очищувач для домашніх басейнів, ви запобігти появі в ньому різних забруднень органічного характеру, які часто з'являються на поверхні чаші багатьох стаціонарних домашніх басейнів. Головна діюча речовина даного очищувача для басейнів - органічні кислоти, тому його можна використовувати для чищення різних поверхонь.

Тип товару Winterline 1 л. (Рідкий). Зимовий консервант для басейнів на зимовий період. Захист від водоростей, вапняного нальоту. (702001) Для консервації, а тип самого засобу – зимовий консервант. Winterline 1 л. (Рідкий). Зимовий консервант для басейнів на зимовий період. Захист від водоростей, вапняного нальоту. (702001) виробляє популярна та відома фірма, яка вже довгий час випускає різні товари з догляду за басейнами високої якості. Країна виробник цього очищувача Німеччина , а бренд, який його випускає, зветься Chemoform. Цей очисник обов'язково підійде для всіх видів домашніх басейнів і може гарантувати повну стерильність і безпеку. Фасування цього засобу для очищення Рідина, а вага тари становить 1 кг. Гарантія на такий засіб для очищення становить.

Winterline 1 л. (Рідкий). Зимовий консервант для басейнів на зимовий період. Захист від водоростей, вапняного нальоту. (702001) – це відмінний препарат для догляду за домашнім басейном стаціонарного типу, який забезпечить максимум комфорту та безпеки під час купання в домашньому басейні.

chemoform, Химпрепараты для ухода, Для консервации

Характеристики
Характеристики
Бренд Chemoform
Тип товару Для консервації
Тип засобу Зимовий консервант
Фасування Рідина
Вага 1 кг
Країна виробник Німеччина
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.