0
0
phone-icon
Замовити дзвінок

Ціна за запитом

Зробити замовлення

AquaDoctor SM StopMineral 5 л. (20479)

Хіт продаж
Відгуки:
(0)
  • Виробник: aquadoctor
  • Модель: 20479
  • Артикул: 20479
  • Наявність: Є в наявності
1 017.00грн
Хочу знижку!
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Бренд: AquaDoctor
Тип товару: Очищувачі
Тип засобу: Для видалення мінералів
Фасування: Рідина
Вага: 5 кг
Доступні варіанти
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуків (0)
 
Засіб для зниження жорсткості AquaDoctor SM StopMineral 5 л

AquaDoctor SM StopMineral - засіб на основі лимонної кислоти, призначене для зниження жорсткості води в басейні.

Препарат зменшує показники жорсткості максимально безпечним чином. Лимонна кислота в правильно підібраній концентрації нешкідлива, вона повністю розчиняється, завдяки чому не представляє небезпеки для системи фільтрації.

Призначення AquaDoctor SM StopMineral 5 л

Єдине призначення хімічного препарату AquaDoctor SM StopMineral - зниження рівня жорсткості. Однак дана процедура важлива з багатьох точок зору. Розглянемо, що буде, якщо не знижувати рівень жорсткості води:

  • краю басейну покриються вапняним нальотом;
  • обладнання буде менше служити через те, що воно обростає водним каменем;
  • вода стане некрасиво каламутній, так як в ній є високий вміст калію;
  • шкіра і волосся, що купаються будуть страждати від сухості;
  • дезинфицирующая хімія буде працювати менш ефективно, через що в басейні будуть розмножуватися шкідливі бактерії, віруси і грибки.

Регулярне використання AquaDoctor SM StopMineral виключить ризик виникнення вищеперелічених проблем.

Дозування AquaDoctor SM StopMineral 5 л

Виробник рекомендує використовувати цю хімічну речовину у вечірній час. Звичайне дозування - 50 мілілітрів препарату на 1 кубометр води. Якщо рівень жорсткості перевищує 400 мг / л, необхідно подвоїти дозу.

Препарат потрібно додати в будь-яку чисту ємність з водою і розбавити його. Після цього AquaDoctor SM StopMineral розливають рівномірно по всьому периметру резервуара. Далі необхідно запустити систему фільтрації на 2-4 години. Поки працює фільтр, купатися в басейні заборонено.

Повторний завмер рівня жорсткості рекомендується провести після додавання нової води в басейн. Якщо показники піднімуться, проведіть процедуру повторно, дотримуючись описану дозування.

Переваги AquaDoctor SM StopMineral 5 л

Турецький виробник AquaDoctor попрацював над тим, щоб препарат мав дуже високий рівень ефективності. Речовина знижує жорсткість до нормальних показників, незалежно від того, які були початкові цифри. Головне - дотримуйтеся дозування, і препарат продемонструє свою ефективність.

При всій своїй потужності AquaDoctor SM StopMineral залишається нейтральним і повністю безпечним хімічною речовиною. Воно не впливає на організм людини: через 2-4 години після проведення обробки води в ній можна без побоювань купатися. Препарат також безпечний для самого басейну. Він не пошкоджує поверхні резервуара і внутрішні елементи системи.

Гарантією безпеки речовини є наявність сертифіката Госпотребслужби України. Даний документ підтверджує, що AquaDoctor SM StopMineral пройшов лабораторні тестування, і експерти допустили препарат до продажу.

Це невибаглива хімічна речовина. Воно однаково ефективно працює при різних показниках рівня рН, не "боїться" високих температур, прямих сонячних променів. AquaDoctor SM StopMineral демонструє однакову ефективність в будь-якому басейні.

Завдяки високій концентрації лимонної кислоти необхідно використовувати невелику кількість речовини для проведення однієї обробки. Завдяки такій особливості кошти вистачає дійсно надовго, і воно є економним варіантом.

aquadoctor, Хімпрепарати для догляду, Очисники

Характеристики
Характеристики
Бренд AquaDoctor
Тип товару Очищувачі
Тип засобу Для видалення мінералів
Фасування Рідина
Вага 5 кг
Країна виробник Україна
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.